Обіцяла подумати: Фани знайшли Ірині Білик ідеального чоловіка й партнера (фото)

Популярна українська співачка Ірина Білик, яка з гордістю показала своїх синів, вирішила в Instagram розкрити деякі подробиці свого особистого життя, передають Патріоти України.

Зокрема, зірка відповіла на запитання шанувальників про те, чи не втомилася вона бути постійно самотньою. І, схоже, співачка хоче бачити біля себе постійного партнера. «Якщо чесно, я дуже втомилася від нестабільності в стосунках. Але я впевнена, що мій час ще попереду», — написала Ірина.

Ще одним цікавим моментом стало те, що шанувальники впевнені у тому, що ідеальним партнером для Ірини був би Дмитро Коляденко.

Однак, співачка, на жаль, не дала конкретної відповіді на «пропозицію», і відреагувала з гумором на рекомендації.

Як відомо, перший офіційний шлюб у Ірини Білик був з Асланом Ахмадовим. У пари народився син Табріз. Зараз хлопчик та його мама готуються до школи.

Навесні цього року подружжя розлучилося. Після розриву артистка назвала Аслана найкращим з усіх чоловіків в її житті, а їхню любов — «космічною».

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...