"Обіцяв прийти": Акторка Цимбалару зізналась, чи була на побаченнях після розлучення і в яких стосунках із колишнім

Українська акторка Анастасія Цимбалару привідкрила завісу особистого життя, передають Патріоти Україн

Так, у березні цього року знаменитість оголосила про розлучення з чоловіком, зіркою серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорієм Баклановим. Прихильників Цимбалару цікавить, чи налагоджує вона особисте життя. У програмі "Ранок у великому місті" артистка дала чітко зрозуміти, що наразі її не цікавлять романтичні стосунки. Знаменитість також не квапиться ходити на побачення.

"Ні, на побачення не ходжу", - коротко відповіла акторка. Також Анастасія Цимбалару розкрила, в яких стосунках перебуває з Григорієм Баклановим після розлучення. Виявилося, що колишньому подружжю вдалося розійтися на позитивній ноті і вони спілкуються одне з одним. Нещодавно ж, коли була прем'єра мультфільму "Нікчемний Я 4", до озвучування якого долучилася акторка, то Бакланов прийшов підтримати ексдружину.

"До речі, мій колишній чоловік обіцяв прийти та привітати мене з прем'єрою. Тож, я в пошуках, де ж він", - зізнавалась акторка.

Зазначимо, Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов перебували в стосунках протягом 10 років, з яких два - в шлюбі. У березні цього року актори розлучилися. Причину вони називати не стали.

"Для когось це вибір": Відомий шоумен висловився про виїзд Ханумака з України та чи дійсно він залишиться в США

понеділок, 19 серпень 2024, 22:30

Популярний український шоумен Віктор Гевко, який від 2015 року веде активну політичну діяльність, висловився про виїзд до США актора Руслана Ханумака, передають Патріоти України з посиланням на. Артист ще на початку липня повідомив, що покинув Україну ...

Новий поворот у скандалі: Зірка "Друзів" Перрі та його асистент витратили понад $55 тис. на кетамін менш ніж за місяць

понеділок, 19 серпень 2024, 18:30

Американський актор Метью Перрі та його помічник Кенет Івамаса, заарештований у справі про смерть зірки "Друзів", витратили понад $55 тис. на 55 флаконів кетаміну за 29 днів. Про це пише Us Weekly, передають Патріоти України. Згідно з інформацією, зазн...