Обличчя в десерті: Екоактивісти здійснили акт "тортяного тероризму" щодо Чарльза III (відео)

Інцидент у Музеї мадам Тюссо у Лондоні

У понеділок, 24 жовтня, британська поліція заарештувала двох активістів руху Just Stop Oil. Його представники за останній місяць завдали чимало неприємностей мешканцям Лондона та низки інших міст країни. Борці за екологію блокують дороги та мости, влаштовують акти вандалізму у магазинах та музеях.

Новий інцидент, після якого було здійснено арешт, стався у Лондоні у знаменитому Музеї воскових фігур мадам Тюссо. 29-річний Том Джонсон із Сандерленда та 20-річна Айлід Макфадден із Глазго купили квитки та пройшли всередину разом з іншими відвідувачами. Молоді люди були одягнені у чорне та не викликали підозр.

Вони підійшли до воскових фігур членів британської королівської родини — короля Чарльза III, його дружини Камілли, принца і принцеси Уельських. Том і Айлід несподівано зірвали з себе верхній одяг, під яким були білі футболки із символікою Just Stop Oil. Тут же в руках, як у фокусників, виникли шоколадні торти. Еко-активісти заліпили по черзі цими кондитерськими виробами на обличчя короля

Інші відвідувачі музею з обуренням намагалися їх зупинити, але парочка поводилася агресивно. Макфадден сказала цілу промову, а Джонсон мовчки стояв поруч, схрестивши руки на грудях.

«Ми тут, тому що хочемо захистити наші права та свободи, захистити нашу зелену та чудову планету, яка належить усім нам. Рік тому королева Єлизавета II сказала: „Час слів поступився місцем часу дій“. І ми діємо. Наука говорить дуже ясно. У нас проста вимога — досить добувати нову нафту та газ!» — заявила активістка.

Представники музею пізніше повідомили, що воскова фігура Чарльза постраждала. Камілла, Вільям і Кейт залишилися в цілості та безпеці.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...