Обрали "Інтер", а не військових: El Кравчук розповів про підставу з боку колег по шоубізу в 2016 році

Український співак El Кравчук, який прославився у 90-х, розповів про підставу від колег, за яку йому було соромно перед військовими в 2016 році. Тоді топові зірки шоубізу, за словами артиста, відмовилися від концерту на фронті на користь виступу в ефірі телеканалу "Інтер", передають Патріоти України.

Зрештою до воїнів El Кравчук змушений був їхати лише з ді-джеєм. Про знаменитостей, котрі обрали того року телебачення, виконавець розповів у інтервʼю Богдану Беспалову для OBOZ.UA.

"Розкажу вам історію. У 2016 році я поїхав на День Незалежності співати в Попасну. Запросив із собою артистів, але, на жаль, не зміг нікого привезти – усі відмовили. Було так неприємно і соромно дивитися в очі військовим. Але вони сказали тоді: "Слухай, ти пам'ятаєш усіх, кому телефонував?" Я відповів, що так. "Запам'ятай, – додали воїни, – ми можемо в пам'яті щось домалювати, щось пропустити, але є речі, які забути неможливо. Ми повинні себе поважати", – пригадав співак.На його думку, деякі колеги сьогодні вдають "яскравих патріотів" на публіку. El Кравчук не побоявся назвати імена людей, котрих мав на увазі.

"Віталій Козловський. І не тільки він. Усі, хто знімався тоді на Дні Незалежності в 2016 році, відмовились їхати до військових. Пономарьов був зайнятий того дня. Я підходив до "Авіатора", Івана Дорна... Усі, хто був там. Усі, хто брав участь у концерті до Дня Незалежності на каналі "Інтер", – сказав артист.

El Кравчук поспішив додати, що не критикує зірок за співпрацю з "Інтером", бо сам вважав це ще одним способом заробити для воїнів.

"Інтер" – це такий канал, який мене кликав або тільки тільки на День Незалежності (щороку), або на якісь провокаційні проєкти. Це були якісь гроші, завжди комерція. Окей, нехай вони виплатять мені гонорар, а я витрачу ці гроші в Попасній, наприклад. І я бачу в цьому нормальний сенс не тільки для себе. Зараз теж дуже важко збирати гроші на благодійність, на допомогу. Не тільки військову, а ще й гуманітарну", – резюмував співак.

"Авторитет Андрія Данилка, на мій погляд, закінчується його піснями": Кондратюк розніс Сердючку за російську мову

субота, 24 серпень 2024, 18:30

Український продюсер Ігор Кондратюк висміяв тези шоумена Андрія Данилка, відомого як Вєрка Сердючка, щодо російської мови. Титан українського шоубізу вважає зірку "геніальним актором", але його думку щодо мовного питання авторитетною не вважає, передаю...

"Мені запропонували": Аліна Шаманська приголомшила, яку найбільшу суму заробляла завдяки блогу

субота, 24 серпень 2024, 12:45

Українська блогерка-мільйонниця Аліна Шаманська розповіла про свої заробітки завдяки блогу,, передають Патріоти України. Активно вести сторінку в Instagram знаменитість почала давно, однак популярною серед аудиторії вона стала під час вагітності. Коли ...