Обвислі щоки і синці під очима: Кейт Міддлтон неприємно здивувала своїм зовнішнім виглядом

Кейт Міддлтон розвінчала всі чутки про четверту вагітність, з'явившись на публіці в облягаючому вбранні. 39-річна герцогиня Кембриджська продемонструвала дуже красивий і трендовий осінній образ, але при цьому спантеличила шанувальників своїм зовнішнім виглядом, передають Патріоти України.

Дружина принца Вільяма вранці відвідала штаб-квартиру BAFTA, щоб виступити на заході благодійної організації по боротьбі з наркотичною та алкогольною залежністю Forward Trust, покровителем якої вона стала в червні цього року.

На публіці внучата невістка королеви Англії з'явилася в трендовій плісированій спідниці насиченого червоного відтінку і облягаючій водолазці в тон. Наряд у всій красі підкреслив струнку фігуру Кейт Міддлтон. Її Високість доповнила наряд нюдовими аксесуарами: туфлями на високих підборах і невеликою сумочкою. Волосся вона уложила в красиві ніжні локони і нанесла природний макіяж.

Примітно те, що зовнішній вигляд герцогині стурбував її шанувальників. Публіка звернула увагу на втомлений вигляд Її Високості.


"Славатобігосподи, не я одна встаю з таким обличчям після пива і чіпсів", "Фото без фотошопу. Нормально вона виглядає. Фігура і стиль взагалі", "Щось Кейт постаріла. Але все одно вона прекрасна", "Обличчя попливло у неї", "Може прихворіла", "Блін, жінки, що з вами? Втомилася, прихворіла? Вона за природне дорослішання, без втручань, це норма! І всі різні, шкіра змінюється з віком у всіх по-різному. Звикли до перетягнутий пластикою і філерами зірок", - пишуть фоловери.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...