"Очі, душу і емоції не приховаєш": Крістіна Орбакайте розкрила головну материнську пораду від Алли Пугачової

Крістіна Орбакайте

Незважаючи на те, що Примадонна мало часу проводила з дочкою в її дитинстві, Христина Орбакайте, 17 років заміжня за бізнесменом Михайлом Земцовим, підтримує теплі стосунки з матір'ю. Про це вона розповіла у бесіді з порталом Wday.ru, передають Патріоти України.

За словами зірки фільму «Любовь-морковь», свого часу мати давала їй корисні установки та завжди допомагала порадами. «Багато порад було за всі роки, вони різні: материнські, жіночі, побутові, творчі… Вони завжди були мудрими. Напевно, процитую одну: «Будь впевненою в собі, ніколи не треба скаржитися та обвинувачувати когось у своїх невдачах. Завжди розраховуй на себе!» — згадує Кристина Орбакайте.

Артистка також розповіла про те, що об'єднує їх з матір'ю та донькою Клавдією Земцовою. За словами зірки, вся жіноча частина у сім'ї Пугачової від природи стримана у емоціях.

«Ні, не треба, звичайно, зображати дівча-колокольчик. Адже очі, душу і емоції не приховаєш. Але не можна вставати вранці і засипати з думкою, що мені вже не 20 і не 30 років. Я можу вписатися в будь-яку компанію незважаючи на те, що багато хто думає, що я пихата і мовчазна, але насправді це просто скромність», — поділилася 49-річна артистка, додавши, що спокійно ставиться до свого віку.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...