"Очі в очі з моєю M.": Мадонна - італійському художнику і скульптору Тоні Кассанеллі (фото)

Мадонна стала натурницею для відомого художника. Зірка показала провокаційні фото, на яких повністю оголила груди і позувала у стрінгах і колготках-сіточці.

63-річна американська співачка Мадонна поділилася з шанувальниками новими знімками у сміливому образі. У своєму Instagram зірка опублікувала серію відвертих фото, на яких позує лежачи на ліжку у відвертій міні-сукні. Співачка показала провокаційні фото, на яких повністю оголила груди і позувала у стрінгах і колготках-сіточці, передають Патріоти України.

У сміливому образі Мадонна позувала для італійського художника і скульптора Тоні Кассанеллі. «Примірка - це форма тортури... картина @tonycassanelli», - підписала пост співачка.

У коментарях прихильники захопилися новими знімками зірки: «Чи можете ви уявити собі, що так можна виглядати в шістдесят?», «Що це за жінка, о мій Бог», «Богиня», «Це неймовірно».

У своєму профілі Кассанелі зробив репост публікації Мадонни. «Свобода - це найблагородніший шовк для одягу... очі в очі з моєю M.», - підписав він пост.

Його фоловери також захопилися їх колаборацією: «Я хочу цей витвір мистецтва мати у себе вдома! Вітаю! Ви вловили її обличчя, її дух. Дивовижно», «Неймовірно, Тоні», «Шедевр», «Два шедевра».


"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...