"Очі відразу наповнилися сльозами": Королеву Данії ледь не збив скутер - цей інцидент потрапив на відео

Королева Данії Мері ледь не потрапила під колеса скутеру під час візиту до Гренландії. На монархиню наїхав літній чоловік, який проїхав крізь натовп. Королівська особа впала на землю, але швидко встала, запевнивши, що все добре, передають Патріоти України.

Інцидент за участі Мері потрапив на відео, його вже опублікували у мережі. Наймолодші діти королеви, принц Вінсент і принцеса Жозефіна, були всього за кілька метрів від неї, коли їхню матір ледь не збив чоловік. Король Фредерік також вітав підданих неподалік у цей момент.

Королева скрикнула, падаючи, і мала виснажений вигляд після інциденту, але вона зуміла зберегти самовладання після того, як підвелася на ноги. Її охоронці швидко кинулися на допомогу та зупинили скутер від подальшого руху.

Королівська пресслужба підтвердила, що Мері не постраждала під час інциденту, і вона змогла продовжити запланований графік заходів. Глядачі сказали, що натовп був у шоці після побаченого. "Я бачив, як їй боляче, її очі відразу наповнилися сльозами. Мабуть, боляче бути вдареним на такій швидкості", – прокоментував один з присутніх. І поліція, і охорона палацу прийняли пояснення літнього чоловіка і визнали інцидент невинною помилкою.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...