"Очікуємо, коли в Росії упаде фашизм": Відомий британський гурт відмовився від концертів у РФ

Все більше й більше світових знаменитостей відмовляються від концертів у країні-агресорці Росії, натомість виражають свою солідарність з Україною. Цього разу відомий британський гурт Pet Shop Boys скасував свої концерти в РФ, які були заплановані на літо, передають Патріоти України.

Як пояснили музиканти, вони багато разів раніше були в Росії, й пісні писали з російської тематику. Та після подій 24 лютого, коли російські військові вороже вторглися на територію суверенної країни, виконавці не хочуть їздити до країни-агресорки.

"2009 року ми розпочали наше світове турне Pandemonium у Санкт-Петербурзі. Ми багато разів відвідували Росію і писали пісні з російською тематикою та впливами. Зараз неможливо уявити, щоб ми могли там побувати чи виступити", - зазначили музикани.

Разом з тим, артисти говорять, що зможуть приїхати до Росії лише тоді, коли там упаде фашизм, а кримінальні політики постануть перед правосуддям.

"Але ми з нетерпінням очікуємо того дня, коли фашизм в Росії зазнає краху, кримінальні політики постануть перед правосуддям, почнуть говорити правду, РФ не буде нападати на сусідні країни, і народиться нова Росія. Сподіваюся, ми ще будемо поруч, щоб побачити це", - написали музиканти.

Зазначимо, Pet Shop Boys - англійський музичний попгурт, який існує від 1981 року. За свою кар’єру учасники колективу написали чимало відомих пісень, серед яких Rent, It`s A Sin, Domino Dancing, So Hard та інші.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...