Одна "піжама" коштує 100 тисяч: Тіна Кароль засвітила в Казахстані стильний гардероб від Louis Vuitton (фото)

Українська співачка Тіна Кароль вирушила підкорювати нові горизонти, а саме - популяризувати свої пісні в Казахстані. Там вона провела тиждень з промо-туром на підтримку свого нового альбому «Красиво». Артистка ходила на телеканали і радіостанції. У вільний від роботи час була на місцевому ринку з східними солодощами та смачними фруктами, а також відвідувала мальовниче гірське озеро. Зупинилася Тіна Кароль в місті Алмати, в розкішному п'ятизірковому готелі Ritz-Carlton. Представницький люкс за добу тут коштує близько 29 000 грн. Журналісти звернули увагу на гардероб зірки. У турі вона з голови до ніг одягалася в наряди від французького бренду класу люкс Louis Vuitton. Ікона стилю українського шоу-бізнесу день у день міняла образи, але весь час це були total look (комплект одягу в одному тоні або від однієї марки) від LV. Варто зазначити, що весь одяг знаменитої блондинки з актуальної колекції і майже всі ці предмети гардероба зараз можна купити на офіційному сайті всесвітньо відомого будинку моди. Патріоти України пропонують вам придивитися до образів співачки уважніше. Далі - мовою оригіналу.

кароль

Тина отправилась на базар за местными деликатесами.

Для прогулок по городу Кароль выбрала майку без рукавов в спортивном стиле и леггинсы, подчеркивающие фигуру. Они обошлись ей в 67 500 грн. А дополнила прикид бюджетной поясной сумкой-бананкой за 1300 грн.

кароль

На телевидении Тина блистала в костюме-пижаме от Louis Vuitton стоимость 103 500 грн. Пестрая ткань покрыта фирменным узором с монограммой. Под этот наряд певица надела оранжевые босоножки из собственной линии обуви, которую выпускает в коллаборации с украинским брендом Качаровская. Цена такой пары 5200 грн.

Кстати, стоить отметить, что когда-то именно Тина Кароль ввела моду на бельевой стиль в одежде среди украинского бомонда. Она стала выходить на сцену и в свет в шелковых платьях-ночнушках. И вот сейчас щеголяет в люксовой пижамке.

кароль

Для похода на казахские радиостанции народная артистка Украины выбрала сексапильный боди и лосины черного цвета с коричневой окантовкой, на которой отчетливо читается логотип французского бренда.

В Алматы артистка несколько раз кардинально меняла свой стиль. Дважды она появлялась в классических образах: туфли лодочки, облегающие брюки, поверх шелковая блуза или трикотажное поло. И лишь единожды за неделю Тина надела платье на молнии. Естественно, вся эта одежда тоже оказалась премиальной марки LV.

кароль

По нашим подсчетам, этот гардероб Тины Кароль для гастролей стоил около 500 000 грн. Но вполне возможно, что артистка не платила за вещи из своего кармана, так как многие бренды предоставляют звездам наряды бесплатно, на взаимовыгодных условиях.

Джерело: Страна

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...