Однозначно не гаджети? Які подарунки купують своїм дітям Кейт Міддлтон та принц Вільям

Як і у всіх сім'ях по всьому світу, в родині герцога і герцогині Кембриджських вже замислюються про подарунки для дітей — принца Джорджа, принцеси Шарлотти та принца Луї, передають Патріоти України.

Королівська експертка Кеті Ніколл повідомила, що герцогиня Кембриджська вважає за краще дарувати своїм дітям практичні подарунки. За її словами, принц Вільям і Кейт Міддлтон намагатимуться раціонально витратити гроші.

Кеті Ніколл розповіла у інтерв'ю журналу ОК!, що «принц Джордж користується iPad у школі, і він, і принцеса Шарлотта досить технічно підковані, як і більшість сучасних дітей, тому в їхньому списку бажаних подарунків, напевно, є якісь технічні пристрої тощо».

«Я впевнена, що вони нічого не потребуватимуть, але що стосується гаджетів, вони намагаються не зіпсувати дітей екстравагантними подарунками».

«Якщо йдеться про комп'ютерну гру або щось подібне, то вони з обережністю ставляться до екранного часу, тому швидше за все вони подарують практичніший подарунок».

Далі королівський експерт розповіла, які подарунки принц Вільям раніше дарував на Різдво. «Одного разу Вільям подарував Кейт бінокль, з чого можна зробити висновок, що пара віддає перевагу таким подарункам», — розповіла Кеті.

«Це те, що можна використовувати на відкритому повітрі, або те, що дійсно довго служитиме, а не просто миттєва примха».

У тому ж інтерв'ю Кеті Ніколл розповіла, що принц Вільям та Кейт Мідлтон обов'язково відправлять поштою різдвяні подарунки дітям принца Гаррі та Меган Маркл – Арчі та Лілібет. «Вони дарують подарунки всій сім'ї, включаючи всіх своїх племінниць та племінників».

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...