Одним мільйоном менше або більше: Принц Гаррі закликав кидати роботу, якщо вона не приносить радості

Британський принц Гаррі, який тепер мешкає разом зі своєю дружиною Меган Маркл у Каліфорнії, дав інтерв'ю американському журналу Fast Company, передають Патріоти України.

У ньому герцог Сассекський розповів про свою роботу в компанії BetterUp, куди він влаштувався у березні цього року. Попри відсутність професійної освіти та досвіду, він став директором зі взаємодії з громадськістю. Компанія BetterUp надає психологічну допомогу, навчає навичок кар'єрного зростання та займається тренінгом як організацій, так і окремих індивідуумів.

В інтерв'ю онук королеви Єлизавети заявив, що безліч звільнень, що сталися під час пандемії — це «не так вже й погано». І закликав кидати роботу, якщо вона «не приносить радості». «Фактично, це ознака того, що з усвідомленням себе приходить потреба у змінах. Багато людей у всьому світі застрягли на роботі, яка не приносила їм радості, і тепер ставлять своє психічне здоров'я і щастя на перше місце. Це те, що треба святкувати …», — сказав 37-річний Гаррі.

Його слова викликали бурю критики у соцмережах. «Та що він взагалі може знати про це, якщо по-справжньому не працював жодного дня?», «А як щодо тих людей, які вдячні просто за те, що у них є робота? Яким доводиться важко зводити кінці з кінцями?», «Мультимільйонер принц Гаррі, у якого ніколи не було справжньої роботи і якому ніколи не доводилося хвилюватися про оплату рахунків, каже, що звільнення з роботи приносить радість і по-справжньому корисне для „самосвідомості“?», «На жаль, для звичайної людини, особливо для того, хто живе від зарплати до зарплати, це надзвичайно складно. Радість, яка завжди є метою. Отримання грошей та забезпечення сім'ї — ось це мета», — писали у коментарях.

"Гаррі зовсім втратив зв'язок з простими людьми, яких просить звільнитися з роботи, якщо у них є проблеми з психічним здоров'ям. Не всі мають 30 мільйонів фунтів стерлінгів, прихованих у банках. Цікаво, чи дав би він таку ж пораду людям, чиє психічне здоров'я погіршилося через їхній шлюб. Помовч, будь ласка, Гаррі", — заявила королівський біограф Анджела Левін в Twitter.

Багато хто вважав, що Гаррі говорив про себе — маючи на увазі їхню з Меган відмову виконувати королівські обов'язки, про яку вони оголосили в січні 2020-го року та поїхали до Америки.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...