Один вік, різний рік: Українські зірки VS актори СРСР (фото)

Наскільки відрізняється зовнішність акторів СРСР і сучасних успішних українських за однакового віку.
Українські зірки VS актори СРСР в одному віці: хто виглядає краще. Фото

Багато хто з нас любить переглядати старі фільми. Всі актори в них здаються справжніми і такими живими: Людмила з "Москва сльозам не вірить", красуня Зіночка і меланхолійний Шурик із фільму "Іван Васильович змінює професію" та багато інших.

Але мало хто замислювався, скільки було років акторам, коли вони прославилися завдяки своїм легендарним ролям. OBOZREVATEL вирішив не тільки дізнатися їхній вік на момент виходу культових фільмів, а й знайти їхніх "ровесників" в українському шоу-бізнесі.

1. Ніна Гребешкова і Світлана Лобода, 38 років

Зараз радянській акторці Ніні Гребешковій уже 90 років, а ось у легендарному фільмі "Діамантова рука" їй було 38. Утім, як і Світлані Лободі. Тим більш цікаво подивитися, наскільки відрізняється їхня зовнішність за однакового віку.

Ніна Гребешкова і Світлана Лобода, 38 років

2. Лія Ахеджакова та Джамала, 37 років

Лії Ахеджаковій у "Службовому романі" було 37 років. Зараз актрисі вже 82 роки. Можна порівняти, який вигляд вона мала на піку своєї слави, з українською співачкою Джамалою, якій у 2021 році якраз 37 років.

Лія Ахеджакова та Джамала, 37 років

3. Ірина Муравйова та Регіна Тодоренко, 30 років

Ірина Муравйова – зірка низки культових фільмів "Москва сльозам не вірить", "Найчарівніша і найпривабливіша" та інших. Так, коли вона знялася в своїх головних ролях, їй було 30 років. Телеведучій Регіні Тодоренко зараз теж 30.

Ірина Муравйова та Регіна Тодоренко, 30 років

4. Наталя Кустинська і Тіна Кароль, 35 років

Найяскравіша блондинка Радянського Союзу Наталія Кустинська у фільмі "Іван Васильович змінює професію" відзначилася епізодичним, але таким характерним образом. Дівчині чудово вдалася роль кокетливої пасії режисера Якіна. Цікаво, що її ровесницею зараз є найяскравіша блондинка України – співачка Тіна Кароль.

Наталя Кустинська і Тіна Кароль, 35 років

5. Галина Польських і Віра Брежнєва, 38 років

У 1978 році відбулася прем'єра комедії "За сімейними обставинами". У ролі Галини Аркадіївни 38-річна акторка побувала спочатку тещею, а потім невісткою. Її зірковою "ровесницею" зараз є співачка і колишня солістка "Віа Гри" Віра Брежнєва.

Галина Польських і Віра Брежнєва, 38 років

6. Олександр Дем'яненко та MONATIK, 35 років

Олександр Дем'яненко запам'ятався нам завдяки своєму незмінному амплуа інтелігентного "очкарика" Шурика. Саме в такому образі в 35 років він знявся у фільмах "Іван Васильович змінює професію" та "Операція Ы". Цікаво порівняти його зовнішність із Дмитром Монатіком, якому в 2021-му якраз 35 років.

Олександр Дем'яненко та MONATIK, 35 років

7. В'ячеслав Тихонов і Григорій Решетник, 37 років

Епохальною для Тихонова стала роль у фільмі Сергія Бондарчука "Війна і мир". У фільмі 37-річний актор зіграв князя Андрія Болконського. Відомому українському телеведучому Григорію Решетніку також зараз 37 років.

В'ячеслав Тихонов і Григорій Решетник, 37 років

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....