Ого яка, богиня! Тіна Кароль заінтригувала фанів знімками в короткій сукні від Balmain (фото)

36-річна Тіна КАроль розмістила в Instagram серію кадрів, на яких позує в стильній короткій сукні від модного будинку Balmain і червоних туфлях на підборах, зазначають Патріоти України.

У коментарі до посту Кароль повідомила, що готує для фанів нову прем'єру. «Як я чекаю цю прем'єру! Сьогодні віддала останні правки. Обіцяю нові почуття. Так ще не було», - написала співачка.

Фоловери відзначили, що з нетерпінням чекають прем'єру від Кароль, а також активно обговорювали її ефектний образ: «Заінтригували», «Дуже сильно чекаємо», «Така сильно красива», «Богиня», «Шикарна», «Яка ж ви красуня», «Найкрасивіша», «Така гарна посмішка у вас», «Чудова краса!», «Яка чарівна дівчинка», - пишуть в Мережі.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...