Ого, яка! Оля Полякова з'явилась на благодійному заході в дуже сексуальному вбранні (відео)

Українська співачка і тренерка "Голосу країни-12" Оля Полякова вкотре довела, що вона має надпотужний голос, передають Патріоти України.

Артистку запросили виступити на благодійному вечорі фонду "Таблеточки", де вона заспівала ліричну композицію "Венчальная" співака Євгена Кемеровського.

Для виступу Полякова обрала вишукану обтислу напівпрозору сукню, яка підкреслила її підтягнуту фігуру та стрункі ноги. "Вінчальна! Живий струнний квартет, бенд та Дмитро Саратський за роялем! На благодійному вечорі фонду "Таблеточки"! Як вам таке виконання? Пісня Євгена Кемеровського!" – підписала відео Оля.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...