Ого, яка! Онучка Софії Ротару засвітила груди у трендовому кардигані за 7,5 тис. грн

Онучка Софії Ротару засвітила груди у трендовому кардигані за 7,5 тисяч гривень - today.ua

Онучка Софії Ротару зачарувала шанувальників своєю красою та стрункістю на нових фотографіях. 20-річна красуня взяла участь у новій фотосесії, одягнувши досить спокусливе та трендове вбрання, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Софія Євдокименко поділилася кадрами, зробленими в Нью-Йорку. Дівчина позувала для молодої та талановитої фотографині, якій вдалося передати всю красу онуки Софії Ротару. "Тиха буря", - підписала публікацію красуня.

На чорно-білих кадрах дівчина постала одягнена в класичні штани із завищеною лінією талії та укорочений трендовий кардиган у рубчик від відомого бренду Jacquemus, вартістю 17,5 тисячі гривень. Соня Євдокименко похвалилася своїм плоским животом, підтягнутими грудьми та гарною шкірою без вад. Волосся онука української артистки забрала у гладкий хвіст, а у макіяжі зробила акцент на очах за допомогою стрілок.

"Фото просто вища ліга", "Чудово", "Красуня", "Дуже стильно", "Соня, ти дивовижна красуня!" "Красива, як завжди", "Вау", "Так і хочеться сказати: "Дівчинка, поїж! Ну, реально кісточки стирчать", - пишуть фоловери.

Дівчина вже багато років успішно займається моделінгом і часто мандрує по роботі. Заручена Софія з успішним ІТшником з Одеси, який на 13 років її старший.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...