"Ого, яка! Шикарна": Настя Каменських підкреслила апетитні форми ефектною сукнею (фото)

Потап і Настя Каменських знаходяться в Іспанії, де подорожують з міста в місто, вивчають місцеву архітектуру, відвідують музеї, смачно їдять, насолоджуються теплим морем і відмінно проводять час разом, зазначають Патріоти України.

Перебуваючи в Валенсії, успішний український продюсер Потап, він же Олексій Потапенко, запросив свою кохану дружину на побачення. І Настя Каменських підготувалася до нього ґрунтовно. Відома артистка, яка почала після розпаду дуету "Потап і Настя" сольну кар'єру, одягла коротку сукню з запахом красивого синього відтінку. Вона доповнила образ чорними прозорими колготками і чорною сумочкою через плече. Волосся вона залишила розпущеним, надавши йому об'єму, і нанесла яскравий вечірній макіяж, зробивши акцент на очах.

"Веде мене на побачення", - зазначила в публікації виконавиця. Потап вибрав для виходу в світ чорні штани, кофту з малюнком і кепку. Шанувальники прийшли в захват, відзначаючи, що їх любов відчувається навіть через екрани телефонів. "Клас", "Чудові, а головне, гайз, ви справжні, відчувається через фото", "У Потапа супер смак", "Красиві", "Ви шикарні", "Пара вогонь", - пишуть фоловери.

Раніше Потап розповів, що дуже скучив за своєю дружиною, яка тривалий час була в роз'їздах. Саме тому він звільнив цілий місяць, щоб вони були тільки вдвох. Продюсер запланував подорож до Іспанії і в ОАЕ.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...