Ого, яка! Схудла Ірина Федишин у корсеті та мінішортах здивувала своїм зовнішнім виглядом (фото)

Ірина Федишин останнім часом багато часу приділяла тренуванням. Артистка не лише вирішила скинути набрані кілограми після багатьох карантинів, а й підтримати чоловіка. Віталій Човник взявся за свою фізичну форму та вже скинув понад 11 кілограмів. Змінилася і його прекрасна дружина, яка зараз виглядає просто як дівчинка, передають Патріоти України.

Наразі успішна українська співачка разом із чоловіком та синами перебуває на відпочинку в Туреччині. Зіркова родина заселилася в один із найнезвичайніших готелів курорту, в якому є все для розваг дітей. Наприклад, на фото, яким поділилася Ірина Федишин, можна побачити будівлю, що нагадує Діснейленд, а також басейн із золотими кіньми. Але, звичайно ж, ніщо з цього не може бути прекраснішим за відому співачку на фото. "Потрапили до справжньої казки. Але є один нюанс…" – підписала публікацію артистка.

Ірина Федишин постала в кадрах у коротких джинсових шортах, похвалившись своїми стрункими ніжками та підтягнутою шкірою без вад. Образ вона завершила малиновим корсетом, підкресливши свої пишні груди, плоский живіт і вузьку талію, а також масивними білими кросівками. Шанувальники були в захваті, вразившись красою і стрункістю виконавиці.

"Як завжди, неймовірно красива. Наша україночка", "Справді в казці", "Клас, як же красиво", "Відпочивай, набирайся сил, і вже швидше повертайся на сцену", "Яке гарне фото", "Яка ви красуня" , - пишуть фанати.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...