Ого, які! Анастасія Приходько з дочкою Наною вразили мережу зовнішньою схожістю (фото)

Співачка Анастасія Приходько - щаслива мама трьох дітей. Вона виховує дочку від першого шлюбу з абхазьким бізнесменом Нуріком Кухілавою Нану, і двох синів Гордія і Луку від другого чоловіка Олександра, передають Патріоти України.

Старшій доньці Приходько Нані зараз 11 років. Дівчинка росте дуже схожою на зоряну маму. У своєму профілі в Instagram співачка поділилася кадрами з сімейного архіву, і запропонувала порівняти фото її і Нани, зроблені в одному віці.

І мама і дочка позують в рожевих кофтах, на їхніх обличчях сяють широкі посмішки. "Що однакове на першій і другій фотографії? Крім кольору, звичайно;) мені і Нані по 11 років ",- підписала фото Приходько.

Домашні фото з дітьми розчулили шанувальників співачки. Вони відзначили, що крім практично однакових рожевих кофтинок, Анастасія Приходько з Наною дуже схожі зовні.

"Як дві краплі!", "Ви з Наною одне обличчя", "Очі і ніс копія", "Я б подумав, що то одна й та сама дівчинка... :)",- дивувалися схожості фанати артистки.

11-річна Нана охоче позує з мамою. Також співачка виводить дочку і старшого сина Гордія в світ.

"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...