Ого, які! Надя Дорофєєва в тонкій піжамці запалила з Потапом

Співачка Надя Дорофєєва і співак, музикант і продюсер Олексій Потап Потапенко мають багате спільне минуле. Потапенко курирував музичні проєкти Дорофєєвої, крім того музиканти зі своїми найдорожчими половинками дружать сім'ями, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Instagram Потапенко зробив репост відео Наді Дорофєєвої, на якому обидва запально танцюють під пісню ZAVTRA.

Дорофєєва без макіяжу в піжамному луці з тонкої оверсайз сорочки червоного кольору і білих вільних штанів танцює, потім на задньому тлі з'являється Потап, і починає підтанцьовувати.

Очевидно це відео - частина рекламної кампанії з просування нового хіта групи MOZGI, учасником якої є Потап.

Таким чином Надя Дорофєєва вирішила підтримати вихід нової пісні свого патрона. Адже в соцмережах у співачки - багатомільйонна аудиторія шанувальників, які з радістю дивляться і слухають все те, що радить їм їх кумир.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...