Ого, такою її ще не бачили! Тіна Кароль показала еротичні танці зі зброєю у руках в тизері нового кліпу (відео)

Українська співачка Тіна Кароль представила тизер майбутнього кліпу на композицію "Двойной рай" зі свіжого альбому артистки, зазначають Патріоти України.

У тизері йдеться, що кліп вийде на YouTube-сторінці виконавиці 28 жовтня. У тизері Тіна Кароль еротично танцює, заряджає зброю, а потім глядачі бачать мішень і пістолет. До слова, Тіна Кароль також готує новий альбом, прем'єра якого очікується 29 жовтня.

Раніше Тіна присвятила публікацію серії фото в Instagram прем'єрі нового міні-альбому, реліз якого запланований на 29 жовтня.

"Кожна пісня нового міні-альбому адресна. Я інша тепер і не приховую більше своїх почуттів. Мій порив небезпечніший, ніж будь-коли. Любіть, не боячись оступитися, і нехай звучить симфонія пристрасті в гонитві за щастям", - написала вона.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...