"Ой, якось ви непристойно, Максиме, лежите": Оголеного Галкіна "застукали" на яхті в пікантній позі (фото)

Чоловік Алли Пугачової, російський шоумен Максим Галкін похвалився в Instagram спонтанним знімком з відпочинку на яхті, повідомляють Патріоти України.

У кадрі Максим лежить на палубі в одних плавках. При цьому він зайняв дуже цікаву позу - руки поклав під голову, а ноги злегка розсунув. Шанувальники зазначили, що Галкін виглядає приголомшливо.

"Один день в Сочі. Вдень сонце, ввечері концерт. А завтра дощ, тому в Москву. Дощ скрізь однаковий. Тільки побачив, що на фото хвилі передражнюють мене", - підписав фото Галкін.

"Хвилі передражнюють тебе, ти передражнюєш людей! Кругообіг речей в природі", "Ого, нагнав хвилю", "Ой, якось ви непристойно, Максиме, лежите. Напевно, тому що красиво", "Максиме, тепер ти - моя еротична фантазія", - пишуть фани в коментарях.

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...

"Обов'язково відбудеться": Тарас Тополя прокоментував проведення обіцяного концерту в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 11:22

Поки Олена Тополя освоює вогнепальну зброю, її чоловік, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас був змушений коментувати ситуацію з концертом в Криму, який він обіцяв провести 23 серпня 2024 року на стадіоні "Авангард", і квитки на який можна придбати онлайн. ...