"Ох, який був день": Влад Яма зворушив архівним фото з весільного розпису

Відомий український хореограф Влад Яма часто ділиться різними світлинами, на яких постає разом з дружиною, але рідко показує весільні кадри. Та, схоже, перед річницею їхніх заручин з Ліліаною, на артиста нахлинули спогади, передають Патріоти України.

Так, Влад у сторіс на своїй сторінці в Instagram опублікував нову світлину. На ній зображені щасливі молодята – Влад та Ліліанна. Якраз той момент, коли хореограф надягає нареченій обручку.

«Ох, який був день», - пригадав артист. Зазначимо, що Влад Яма довгий час приховував своє особисте життя. Але відомо, що 2007 року танцівник познайомився з дівчиною на ім'я Ліліана. Незабаром пара почала жити разом. Освідчився Влад Ліліані в новорічну ніч 2014 року, а згодом вони одружилися.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...