"Ох! Оце спекотно!": Катерина Тишкевич знялася повністю оголеною з чоловіком у ванній (фото)

Українська акторка Катерина Тишкевич вдалася у спогади і передивилася свої архівні світлини, передають Патріоти України.

Знаменитість натрапила на пікантний професійний знімок, де позувала разом зі своїм чоловіком, актором Валентином Томусяком. Закохані позували перед об'єктив фотокамери повністю оголеними.

Так, парочка лежала у ванній. Звичайно, всі пікантні місця Катерина та Валентин приховали. Томусяк зухвало курив заради ефектного кадру, а Тишкевич млосно дивилася в об'єктив фотокамери.

"Випадково натрапила на цей наш знімок і згадала скільки чудових світлин колись було створено разом", - поділилася акторка.

Підписники Катерини Тишкевич були просто ошелешені, помітивши такий пікантний контент. Фани зазначили, що й так спекотно, а акторка разом із чоловіком ще більше додала градусів.

  • На вулиці і так спека, ви вирішили це зробити спекотніше!
  • Ох! О це спекотно!
  • Дуже гарне фото!

"Його зацікавила спеціальність...": Марічка Падалко розповіла, як війна вплинула на вибір професії її 17-річного сина Михайла

вівторок, 20 серпень 2024, 6:00

Популярна ведуча ТСН Марічка Падалко, яка нещодавно поділилася родинною радістю, розповіла про вибір свого сина Михайла. Відомо, що в цьому році хлопець закінчив школу, активно займається волонтерством та цікавиться історією. За словами Марички, її 17-...

"Для когось це вибір": Відомий шоумен висловився про виїзд Ханумака з України та чи дійсно він залишиться в США

понеділок, 19 серпень 2024, 22:30

Популярний український шоумен Віктор Гевко, який від 2015 року веде активну політичну діяльність, висловився про виїзд до США актора Руслана Ханумака, передають Патріоти України з посиланням на. Артист ще на початку липня повідомив, що покинув Україну ...