Ох, підгризе Таюне колись його "ходулю": Олег Винник засвітився в компанії страусоподібних "вовчиць", котрих назвав "мої нові сек'юріті"

Дівчата дійсно на ходулях, якщо дослідити пропорції тіла і кінцівки

«Мої нові сек'юріті»: Олег Винник засвітився в компанії довгоногих красунь

Відомий український співак, кумир всіх «вовчиць» Олег Винник, який зовсім недавно ділився яскравими моментами з «таємною дружиною» Таюне, запостив фото в компанії довгоногих красунь-учасниць шоу-балету, зазначають Патріоти України.

Для більшого ефекту дівчата ще й стали на ходулі, так що Винник поруч з ними виглядав особливо мініатюрним.

«Як вам мої нові сек'юріті?» , — жартома поцікавився співак у фоловерів.

Ті, звичайно, незмінно прийшли в захват при вигляді свого улюбленця, а одна з прихильниць навіть запропонувала йому свій власний захист.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...