Окупанти розікрали і підірвали будинок Могилевської в Бучі: Співачка вперше розповіла подробиці

Будинок української співачки Наталії Могилевської в Бучі сильно постраждав після окупації росіян. Зірка вперше розповіла, що вони її обікрали, а наостанок ще й розбомбили нерухомість, передають Патріоти України.

Перед тим, як знищити чуже майно, окупанти встигли там пожити і забрати до Росії чужі особисті речі. Сумною історією зірка поділилася в інтерв'ю "Фактам ICTV" на YouTube.

За її словами, загарбники забрали з собою взуття, елементи інтер'єру та інші речі з побуту, які їй належали. "У будинку жили орки. Вони вкрали все – навіть капці, постільну білизну, матраци і навіть решітку з плити. Після цього вони пішли і будинок розбомбили. Тобто будинку тепер просто немає", – поділилася виконавиця.

Вона порівняла власне помешкання з душею і наголосила, що саме усвідомлення присутності російських солдатів в її будинку – неприємне.

"Наш дім – це наша душа, наша друга шкіра. Це настільки неприємно, коли інші люди торкаються брудними руками твого інтимного. Це настільки боляче, що я не можу передати. Про це навіть говорити неприємно", – зізналася Могилевська.


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...