Олег Сенцов вчетверте став батьком: Перше фото та ім'я дитини

Олег Сенцов став батьком

Режисер, а тепер військовий Олег Сенцов, вчетверте став батьком. Його дружина Вероніка Вельч народила сина. Захисник вже поділився першим фото малюка та розсекретив його ім'я.

У жовтні дружина Сенцова розсекретила, що скоро народить сина. А вже 4 грудня режисер отримав радісну звістку.

Дружина Олега Сенцова народила сина

Коли Вероніка повідомила стать майбутньої дитини, перебувала у Вашингтоні. Тепер Олег поділився фото дружини та сина. Режисер повідомив, що хлопчика назвали Дем'яном. Але наразі невідомо, де саме народився хлопчик і коли захисник зможе побачити сина.

У ці важкі для нас усіх часи мало буває світлих подій. Але життя, яке ми боронимо, обов'язково візьме верх. Дякую, кохана, за нашого Дем'яна!
– написав Сенцов під фото.

Олег Сенцов має ще трьох дітей: дочок Аліну (2002 рік) та Емму (2021 рік) і сина Владислава (2004 рік), у якого аутизм. Друга дружина режисера Вероніка Вельч має сина від першого шлюбу.

Сенцов одружився з Веронікою Вельч під час війни

Весілля Олега та Вероніки відбулося 5 липня. Оскільки режисер від 24 лютого боронить Україну, то на церемонії був у військовій формі. Його кохана замість весільної сукні обрала вишиванку. На фото закохані щиро усміхалися та насолоджувалися довгоочікуваним моментом.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...