Олег Скрипка у товаристві Руслани Писанки святкує день народження

Лідер групи «Воплі Відоплясова» (ВВ) Олег Скрипка 24 травня відзначає день народження. Музиканту виповнилося 57 років. У Instagram Скрипка опублікував фото з Русланою Писанкою зі словами: «Прекрасний день у такий душевній компанії».

Фанати привітали свого кумира та побажали йому любові, удачі, творчих перемог.

Олег Скрипка народився в Таджикистані в сім'ї українських переселенців. Виріс в Мурманської області Росії. Мати Олега професійно займалася вихованням сина і заклала творчий фундамент — спів, танці, читання віршів. У школі Олег навчався на п'ятірки. Особливо легко давалися точні науки — фізика, математика. У дев'ятому класі вступив в заочну школу Московського фізико-технічного інституту та з відзнакою його закінчив. 1986 закінчив Радіотехнічний факультет КПІ. У цьому році була створена група «ВВ».

У 1991−1996 роках музиканти «ВВ» проживають у Франції та гастролюють по країні. Там з'явилися їх перші диски.

Чим більше Скрипка перебував за кордоном, тим більше сумував за Батьківщиною. За його зізнанням саме у Франції він став українцем. У 1996 Скрипка повертається до Києва і з тієї пори активно концертує в Україні та за кордоном.

Крім музики, зараз Скрипка займається виноробством і пропагує в Україні культуру споживання вина. Скрипка почав займатися цим у 2018 році. Його виноградники знаходяться на Закарпатті. На кожній пляшці напою є текст пісні групи «ВВ», який несе в собі певний меседж.

Цього року групі «ВВ» виповнюється 35 років. Колектив сповнений нових ідей і ще не раз зможе вразити своїх шанувальників.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...