Олександр Пономарьов прокоментував камінг-аут своєї доньки

Відомий український співак Олександр Пономарьов вперше висловився про камінг-аут його 30-річної доньки Зої від продюсерки Олени Мозгової. Артист пояснив, як ставиться до орієнтації жінки.

Як відомо, днями Зоя заявила, що у неї гомосексуальна орієнтація. Вона опублікувала світлину з коханою Юлією і зазначила, що дуже щаслива у стосунках з жінкою.

Сам Олександр неохоче говорить про камінг-аут доньки. Він не відповів, чи підтримує жінку. Єдине, що зауважив артист, що це виключно вибір кожної людини, з ким будувати стосунки. Пономарьов додав, що Зоя має право бути з тією людиною, з якою їй комфортно.

"Не хочу коментувати зараз. Ця історія не зовсім зараз комфортна. Кожен обирає свій шлях, у кожного своя дорога", – лаконічно сказав виконавець.

Зоя Мозгова з дівчиною Юлією / Скріншот Instagram

Водночас стало відомо, ким саме є обраниця 30-річної Мозгової. Юлія родом з Харкова, де жила та навчалася багато років. Пізніше вона виїхала за кордон, до речі, Зоя також живе за межами України. Кохана Мозгової відкрила власний бізнес. Вона працює у сфері SEO-оптимізації. В Юлії є двоє 5-річних доньок-близнючок.

Наразі невідомо про те, як довго пара у стосунках, але у своєму дописі Зоя дякувала Юлії за рік разом, тому можна дійти висновку, що жінки вже тривалий час у стосунках. Наразі закохані подорожують Швейцарією.

До слова, мама Зої – Олена Мозгова – поки що ніяк не коментувала камінг-аут доньки.

Нагадаємо, раніше Олександр Пономарьов зворушливо звернувся до своєї покійної матері. Він опублікував архівне фото жінки.

"Вигадки від початку до кінця": Росіяни розмріялися про концерт Алли Пугачової в Росії та зганьбилися на брехні

середа, 7 серпень 2024, 9:26

Росіяни видали порцію брехні про великий сольний концерт у Росії російської співачки Алли Пугачової, яка засудила війну в Україні та живе в Ізраїлі, передають Патріоти України. Пропагандисти почали поширювати фейкові новини, мовляв, виконавиця планує ц...

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...