Олександр Цекало та його брат обрали Росію й мовчать про війну проти України

Відомі і, безумовно, талановиті брати Цекали, які народилися і жили в Києві, підтримують кривавий режим Володимира Путіна. Журналісти проекту FreeДом нагадали, як Олександр Цекало називав Путіна найкращим президентом РФ, передають Патріоти України.

Шоумен, продюсер й актор Олександр Цекало досі ні слова не зронив про війну Росії проти України, а його рідний старший брат Віктор взагалі вважає, що Київ і Москва повинні бути разом.

Брати Цекали - типові українські заробітчани. Олександр Цекало ще за часів Радянського Союзу разом з Лолітою Мілявською поїхав підкорювати Москву, і це у них вийшло. У 1990-х кабаре-дует "Академія" - найпопулярніший колектив з України, який смішив росіян українофобськими жартами.

Коли дует розпався, Олександр став успішним продюсером федерального каналу і шоуменом, він активно просував проросійський погляд на Україну.

Відомий продюсер спочатку підтримував кандидатуру Єльцина на виборах, а в 2012 році Олександр продюсував флеш-моб на Воробйових горах вже на підтримку Путіна.

Поки Олександр служив диктаторському режиму, його брат Віктор грав у різних київських театрах і будував кар'єру на українському телебаченні. Це він створив відому гумористичну програму "Золотий гусак", а між зйомками регулярно їздив на заробітки в Москву, тому події на Майдані актор засудив, адже росіяни і українці, на його думку, один народ.

А після того, як Росія анексувала Крим і напала на Донбас, Віктор взагалі переїхав жити до Москви. Поки українці гинули на Донбасі, брати Цекало набрали у рот води і спокійно жили в країні-агресорі, а коли почалося повномасштабне вторгнення Росії, і під російськими ракетами опинилися їхні рідні, нічого не змінилося - вони досі наполегливо мовчать. Чому? Відповідь проста: брати просто заробляють гроші.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...