Олена Кравець розповіла про кризу стосунків зі своїм чоловіком

Олена та Сергій Кравець

Квартальна дружина Володимира Зеленського Олена Кравець зізналася, як пережила першу кризу зі своїм чоловіком та іншими секретами особистого життя.

Олена Кравець стала широковідомою завдяки роботі в гумористичному проєкті “Квартал-95”. Роль дружини Володимира Зеленського вдавалася дуже переконливо. Можна подумати, що і в житті між ними зав’язалися романтичні стосунки, проте це не так.

Відомо, що гумористка заміжня. Має люблячого чоловіка Сергія Кравця. Пара спільно виховує трьох дітей: старшу доньку Марію, яка народилася у 2003-му році та двійнят Катерину та Івана, яких світ побачив у 2016-му.

Здавалося, що подружжя живе в повному розумінні та гармонії, проте не буває повністю ідеальних стосунків. Олена Кравець в одному з інтерв’ю розповіла, як пережила першу кризу з чоловіком.

Жінка зізналася, що труднощі у взаєминах з коханим почалися після народження двійнят. Тоді Олена не згадувала за цей важкий період життя, а тепер вирішила поділитися, як вдалося подолати всі сімейні негаразди.

Впевнені, що поради багатьом знайомі та прості, але такі важливі для люблячих пар. Олена та Сергій навчилися говорити про образи, почуття, біль та слухати один одного. Головне не мовчати та правильно вміти доносити емоції своїм найдорожчим людям.

Тепер їхнє кохання стало міцнішим, а шлюб набув нового рівня справжньої довіри та гармонії. Сьогодні всі в родині повернулися до звичного ритму життя. Батьки працюють, старша донька Марія займається танцями, а малі вчаться у школі й під час небезпеки спускаються у бомбосховище.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...