Олена Кравець зізналася, чи була в курсі можливого нападу Росії на Україну до 24 лютого

Акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець зізналася, що до останнього не вірила в повномаштабний напад Росії на Україну. Зі слів зірки комедійного шоу, яка є кумою президента України Володимира Зеленського, вона не покидала Київ, адже ймовірність початку війни здавалася їй мізерною, передають Патріоти України.

Такий коментар пролунав в інтерв'ю "Зірковому шляху" на телеканалі "Україна" на YouTube. Артистка згадала, що за кілька днів до 24 лютого відчувалося напруження серед українців.

Зокрема, сусіди Кравець, з її слів, іноді цікавилися, чи справдяться прогнози Заходу щодо війни в Україні. З огляду на дружні стосунки між акторкою та президентом, знайомі сподівалися побачити зміни в її поведінці.

"Так відбувалося. Сусіди, якщо бачили мене в ліфті, казали: "О, ми вас бачимо. Значить все буде добре". Я дуже щиро вірила, що це неможливо. Це неможливо усвідомити, неможливо прийняти, неможливо допустити", – розповіла знаменитість.

Олена Кравець була переконана, що напруга серед світових лідерів була "політичною стратегією", тому не допускала думки про те, що найгірші прогнози справдяться.

"Ну, як? Ну, ні. Що завгодно, але не це. Це якійсь методи, така політична стратегія зараз. Що завгодно. Ну, я не знала, справді не знала", – сказала зірка. Зі слів артистки, зараз вона намагається підтримувати свого кума, президента Володимира Зеленського, і зовсім не здивована, що він мужньо зустрів усі випробування, які випали на долю України.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...