Олена Зеленська в костюмі модного кольору зустрілася з першою леді Німеччини (фото)

Олена Зеленська зустрілася з першою леді Німеччини Ельке Бюденбендер, яка напередодні прилетіла в Україну. Дружина українського президента провела гості екскурсію Києвом та познайомила з "серцем столиці", Софією Київською. Фотографіями перша леді України поділилася в Instagram, передають Патріоти України.

За словами Зеленської, з дружиною президента ФРН вона знайома давно, проте раніше вони спілкувалися лише на заходах у Німеччині або відеоконференціях.

"Місця часто об’єднують людей. І Софія, безперечно, таке місце тому, що тут у серпні відбувся перший в історії Київський саміт перших леді та джентльменів. Пані Ельке брала участь онлайн. А сьогодні ми обговорили з нею, які можливі формати подальшої співпраці в межах платформи "м’якої сили", яким темам варто приділяти увагу та який розвиток чекає на нас у контексті саміту", - поділилася Зеленська.

Для неформальної зустрічі дружина Володимира Зеленського вдягла стильний костюм кольору кемел, що складається з широкої спідниці-міді та жакета з поясом на талії. Свій образ перша леді доповнила чорними деталями: щільними колготами, лаковими лоферами та водолазкою. Модним акцентом стала шовкова хустка, зав'язана на шиї.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...