Ольга Харлан чутливо привітала свого італійського бойфренда з двома олімпійськими медалями

На думку тренера українки попереджав, що особисте життя в тому стані як воно наразі є шкодить її спортивній кар'єрі. Але кожен обирає сам і заслуговує на особисте щастя

Хлопець олімпійської чемпіонки Ольги Харлан, італійський фехтувальник Луїджі Самеле, на Олімпіаді в Токіо завоював два срібла – в особистій і командній шаблі, повідомляють Патріоти України з посиланням на інстаграм Ольги Харлан.

Чутливе привітання Харлан

У своєму інстаграмі Харлан привітала бойфренда з медалями. Сама Ольга у першому раунді Олімпіади програла 25-річній китаянці Ян Хен Ю з рахунком 12:15.

"Одного разу ти сказав мені: "Я б хотів мати хоча б одну особисту медаль. Будь ласка, Господи! Одну-єдину, будь ласка!". Ти сміявся, так, нібито це щось недосяжне. Але я побачила в твоїх очах, що ти цього дуже сильно хочеш.

Ти тяжко працював, боровся крізь біль. І тепер у тебе дві олімпійські медалі! Я так пишаюся тобою, моя любов! Ти це заслужив. Я тебе дуже сильно люблю", – написала українка.

Харлан з 2019 року зустрічається з італійським шаблістом Луіджі Самеле та проживає в Італії. На Іграх-2012 у Лондоні італієць виграв "бронзу".

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...