Фантастична! Ольга Сумська показала архівне фото, на якому вона в 20-річному віці позує в купальнику

Ольга Сумська поділилася рідкісною фотографією, на якій вона позує в купальнику у віці 20 років, зазначають Патріоти України.

Знімок відома українська актриса театру і кіно опублікувала в Instagram-сторіз. На фото Сумська позує перед камерою в купальнику на тлі річки. Її довге волосся зібране в косу.

"20 років... Коса моя!" - підписала фото знаменитість. Нагадаємо, Ольга Сумська розповіла про неадеквата, який її переслідував. Чоловік навіть писав її доньці і чатував біля будинку. Він запрошував актрису в гості і зізнавався в симпатії.

Сумська каже, що чоловік був ввічливим, проте вона запідозрила небезпеку, коли він почав писати не тільки їй, а й молодшій доньці.

Одного разу біля під'їзду вона побачила чоловіка, який підійшов до неї і представився. Тоді вона зрозуміла, що це наполегливий фанат, після чого їй стало дуже страшно.

Актриса не розповіла, чим закінчилася історія з переслідуванням, але заявила, як важливо берегти себе і своїх дітей від дивних і нав'язливих фанатів в соціальних мережах.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...