"Я думаю, я все зробила правильно": Ольга Сумська розповіла, як її перший чоловік дізнався про її зраду

Українська акторка Ольга Сумська розповіла, як її перший чоловік, Народний артист Євген Паперний, дізнався про її зраду, зазначають Патріоти України.

Як відомо, зірка скочила у гречку з актором Віталієм Борисюком, за якого згодом вийшла заміж і з яким живе у шлюбі вже 25 років, йдеться у "Світському житті". Як з'ясувалося, Паперний побачив у сумочці дружини світлину іншого чоловіка – Борисюка.

"Коли Віталік мене вперше запросив до себе додому і все вже відбулося, він показував мені сімейні альбоми. Я побачила його фотокартку, кажу: "Подаруй мені" і поклала собі у сумочку. Чого я не витягла це фото? … Що видумаєте. Одного разу Женя якось знайшов це фото і так: "Це що таке? Я не зрозумів! Значить так!..." І все", - поділилася Сумська.

Цієї весни акторське подружжя відсвяткувало срібне весілля. Зірка зізнається, що споглядаючи на своє минуле, вона ні про що не шкодує.

"Сьогодні, споглядаючи на ті роки, я думаю, я все зробила правильно. Я не шкодую ні про що, адже я зустріла чоловіка своєї мрії, з яким мені добре і до сьогодні, вже більше 25 років. Наші почуття перевірені часом, випробуваннями, різними коливаннями долі", - поділилася Ольга.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...