Такою її ще не бачили! Ольга Сумська в легінсах і худі похвалилася своїм спортивним вбранням (фото)

Ольга Сумська завжди з'являється на публіці у гарних сукнях у квіткові принти, чи сукнях-вишиванках. Вона така дівчинка-дівчинка, що завжди воліє виглядати на всі сто. А тому шанувальники не очікували побачити її у спортивному аутфіті, передають Патріоти України.

Збираючись на пробіжку з вихованцями, успішна українська актриса вирішила сфотографувати себе у дзеркало та похвалитися своїм вбранням. Струнка 55-річна зірка вдягла темні легінси, підкресливши свої довгі стрункі ноги, доповнила образ сірою худі, чорною вітрівкою та червоною кепкою. Волосся Ольга Сумська прибрала у хвіст, щоб вони не заважали їй займатися спортом. "На вечірню пробіжку", - зазначила актриса.

Ольга Сумська взяла із собою за компанію своїх улюбленців: Джесіку та Жасмін. Саме вихованці допомогли зірці пережити карантин і не збожеволіти вдома під замком.

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...