"Олю, дай чаю попить!": Полякова "подарувала" Данилку сексуальний танець із батогом (відео)

Популярна співачка Оля Полякова станцювала спокусливий танець із батогом для артиста Андрія Данилка, відомого під творчим амплуа Вєрки Сердючки. Витівку зірка здійснила на шоу "Маска" (телеканал "Україна"). Відповідне відео було опубліковано 5 листопада на Instagram-сторінці проєкту, передають Патріоти України.

Зазначимо, що Данилко, Полякова, а також виконавець DZIDZIO (Михайло Хома) є зірковими детективами шоу. Як видно на записі, артистка для зйомок "Маски" приміряла сексуальний лук: шкіряну обтислу сукню з численними зав'язками чорного кольору. Ліф сукні був контрастного яскраво-червоного кольору, такого ж, як і перука Полякової.

З аксесуарів в українки були кумедні окуляри у формі оленячих рогів, а також невеликий батіг. Очевидно, яскравий образ із відвертими натяками вплинув на настрій зірки. Вона вирішила станцювати для колеги сексуальний танець. Спочатку виконавиця виляла тазом, а потім обняла Данилка за шию і провела по ньому батогом.

DZIDZIO пожартував, що це він замовив для Данилка такий танець-подарунок, розсмішивши суддю-детектива. Сам Данилко також відреагував на ситуацію із гумором. Він зробив невимушений вигляд і ніби не помічав, що саме відбувається біля нього. У коментарях користувачі мережі оцінили жарт "Сердючки". Деякі зазначили, що без нього та Полякової шоу було б нудним.


Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...