Оля Полякова обізвала Потапа "отруйним мухомором" у присутності Насті Каменських (відео)

У новому випуску другого сезону шоу Маска поп-зірка Оля Полякова назвала продюсера та музиканта Олексія Потапенка нарцисом із отруйним характером у присутності його дружини, повідомляють Патріоти України.

У четвертому ефірі костюмованого шоу на сцену вийшов учасник у костюмі Мухомора. Він виконав хіт Вєрки Сердючки "Гуляночка". «Я вам так скажу – якби мій чоловік виходив на цю сцену, то лише у цій масці. Подивіться на його обличчя — він такий веселий», — сміючись прокоментувала Настя Каменських.

«Якось я писала книгу під назвою „Чоловіки як гриби: місця перебування та способи збору“, де описувала мухомора, як людину-нарциса, яка обожнює привертати увагу, росте на пагорбах, щоб на нього світило сонце чи софіти, але якщо його зірвати і приготувати, можна й померти. Тому я завжди говорила дівчатам — на мухомора ми тільки дивимося, а заміж виходимо за білого гриба, — зазначила зірковий детектив Оля Полякова. — Він любить привертати увагу, а характер у нього отруйний. За описом це чоловік Насті".

Каменських не погодилася з колегою: "Ні, він не нарцис! Я зараз йому напишу, що ти так сказала». У відповідь Полякова попросила вирізати її слова з ефіру, щоби не посваритися з Потапом.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...