Оля Полякова пригадала, як її образив відомий російський композитор

Відома українська співачка Оля Полякова відверто поділилася, через що свого часу комплексувала, зазначають Патріоти України,

Так, знаменитість розповіла, як одного разу її образив відомий російський композитор – Ігор Крутой. Це трапилося в Монако, куди зірку разом з чоловіком запросили на день народження. На святі Олі дозволили заспівати. Перед виступом зірки Ігор Крутой разом зі своєю дружиною покинули залу.

"Вадик мій говорить йому: "Залишайтеся, зараз моя Оля співатиме!" А він сказав, що йому немає там що слухати, адже співатиме якась дівчина без голосу, та й пішов собі", - розповіла Оля у новому випуску YouTube-шоу Маші Єфросиніної "Взрослые девочки".

Артистка пригадує, що після цієї витівки Крутого вона довго працювала над собою. Їй знадобилося чимало часу, аби позбутися комплексів. "Не думаю, що я мала почути цю фразу. Не потрібна вона була", – підсумувала Полякова.

Також Оля пригадала ще один прикрий інцидент. Тоді її образив звукорежисер. Вона прийшла записувати свою нову пісню, а він її назвав "дуплом".

"В студії сидів такий звукорежисер і сказав: "О, знову дупло прийшло співати". І все, цього дня я нічого не записала. Я записувала пісні по пів року, бо я боялася щось видати. Я боялася, що не зможу, що мене знову назвуть цим дуплом", - говорить зірка.


о слова, наразі Олю складно чимось образити. Так, вона має чимало фанів, які нею захоплюються. Вона знає, що її музику точно будуть слухати.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...