Оля Полякова здивувала, як її чоловік заробляє гроші під час війни

Українська співачка Оля Полякова, яка пригадала свою бійку з російським оператором у Москві, розповіла про фінансові справи її чоловіка, бізнесмена Вадима Буряковського. передають Патріоти України.

Раніше Полякова не раз говорила, що під час повномасштабного вторгнення її обранець втратив свій дохід і фактично певний час артистка утримувала сім'ю. Також вони жили на гроші, які у Буряковського лишилися від попереднього бізнесу.

Втім, якзізналася Полякова в інтерв'ю проєкту "Слава+", її чоловік вигадав новий бізнес під час війни: "В нього є завод, який він придбав дуже давно. Давно цей завод просто стояв і тільки тягнув. Але ось останнім часом.. У Вадіка є партнер тепер за бізнесом, вони разом роблять побутову техніку для міст. Це снігоприбиральні машини, сміттєвози", - розповіла Полякова.

Також артистка зазначила, що вона не планує також зайнятися бізнесом і чесно зізналася, що в неї просто немає бізнесової жилки. Так само виконавиця не планує вкладати гроші, аби вони приносили пасивний дохід:

"Я точно знаю, що мені треба приберегти гроші для навчання моїх дітей, бо в мене двоє. Їх треба вивчити. Якщо їх вчити за кордоном, це дуже дорого. Ми вже це проходили один рік і в нас ще це попереду. Я людина старої формації. В мене є ремесло. Це не бізнес те, чим я займаюся", - пояснила Полякова.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...