Оля Цибульська розсекретила найбільший гонорар і приголомшила сумою, яку витрачає на догляд за собою

Українська співачкаОля Цибульська розсекретила, який найбільший гонорар отримувала за час своєї кар'єри та скільки коштів витрачає на доглядові процедури, передають Патріоти України.

Артистка відверто зізналась, що повністю весь заробіток не належить їй, адже кошти вона ділить з командою. Найбільший же ж гонорар, який вдавалося заробити Олі, це було 15 тисяч євро. Щоправда, виступ знаменитості був на новорічному корпоративі, який відбувся ще до початку повномасштабної війни.

"У мене завжди все ділиться між командою. Напевно, найбільший гонорар отримала за довоєнний новорічний корпоратив, це було 15 тисяч євро", -розповіла співачка на шоу "33 запитання".

Окрім того, Цибульська зізналась, що чимало коштів витрачає на б'юті процедури. За словами співачки, вона полюбляє маститися різними кремами, яких у неї чимало, приймати ванну з сіллю, запалювати свічки. Усього, як зізналась співачка, на догляд за собою вона витрачає 15 тисяч гривень на місяць.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...