Операція "Лондонський міст": У ЗМІ злили деталі майбутнього похорону королеви Єлизавети II

У день смерті королеви Єлизавети II, її син та головний спадкоємець - принц Чарльз звернеться до нації. Це станеться перед тим, як він вирушить в траурне турне Великою Британією, передають Патріоти України.

Секретний план операції під кодовою назвою "Лондонський міст" також включає заходи щодо посилення безпеки, непередбачені обставини пов'язані з COVID-19, і навіть публікації королівської сім'ї в соціальних мережах.

У плані докладно розповідається про приготування до 10-денного періоду від смерті монархині до її державного похорону у Вестмінстерському абатстві. Про це повідомить прем'єр-міністру найбільш високопоставлений придворний Букінгемського палацу, глава державної служби та вищі міністри також будуть проінформовані.

Прапори будуть приспущені над урядовими будівлями протягом 10 хвилин, а парламент екстрено закриється, якщо в цей час буде засідати.

Як і в разі смерті принца Філіпа в квітні 2021 року веб-сайт королівської сім'ї повернеться до чорної сторінки, яка б підтверджувала смерть королеви. В країні буде оголошено хвилину мовчання. О 18:00 прем'єр-міністр проведе аудієнцію з новим королем Чарльзом, чия спадкоємність носить кодову назву Operation Spring Tide.

Після роботи в Лондоні Чарльз вирушить в турне Великою Британією, відвідає Шотландію, Уельс та Північну Ірландію.

Труна королеви буде виставлена на загальний огляд перед її похороном. Міністерство транспорту висловило побоювання з приводу того, що Лондон опиниться в корках через кількість людей, які захочуть приїхати до столиці, щоб засвідчити свою повагу Єлизаветі II. У зв'язку з цим Міністерство внутрішніх справ посилить присутність служби безпеки в місті через підвищений ризик тероризму в ці дні.

На відміну від принца Філіпа, чоловіка королеви, який помер раніше цього року, і чий похорон був ритуальним королівським і відбувався в приватному форматі, прощання з королевою буде державним.

Зазначимо, церемоніальний королівський похорон влаштовували для королеви-матері Єлизавети Боуз-Лайон 2002 року і для принцеси Діани, яка до того моменту вже не мала титул Її Королівської Високості 1997 року, таку честь отримала і пані прем'єр-міністр Маргарет Тетчер 2013 року. Від державного королівський похорон відрізняється деякими тонкощами в форматі. Після смерті королеви її чоловік принц Філіп буде перепохований, його прах переведуть до меморіальної каплиці короля Георга VI, де він буде перебувати поруч зі своєю дружиною. У цій каплиці покояться батько Єлизавети II — король Георг VI, королева-мати Єлизавета і сестра принцеса Маргарет.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...