Оперний співак Сергій Іванчук показав шрами від куль окупантів німцям, які виступили проти постачання зброї Україні (відео)

Український оперний співак Сергій Іванчук, який одержав 5 кульових поранень внаслідок обстрілу ворожої ДРГ, став свідком регулярних масових мітингів у Німеччині - німці виступають проти постачання зброї Україні. Вони вважають, що це допоможе зупинити війну. Щоб довести протестувальникам їхню неправоту, артист вийшов на вулицю з голим торсом, на якому залишилися шрами від ворожих куль, передають Патріоти України.

Іванчук вийшов із плакатом, на якому написав: The russians shot at me ("Росіяни стріляли в мене"). Відео зі свого одиночного пікету співак розмістив на особистій сторінці в Instagram."Німці виходять на мітинги проти постачання зброї в Україну! Щотижня, у всіх містах Німеччини! Я вийшов і показав їм свої поранення, які мені завдала війна, 5 кульових… купу шрамів та ампутації! Дехто з них задумався, а дехто посміявся!" – розповів Іванчук.

Натовп протестуючих, за словами зірки опери, із дудками, бубнами та плакатами кричав: "Ні постачанню зброї! Ні контролю ЄС! Не буде зброї – не буде війни". Іванчук став на одній із центральних вулиць, демонструючи перехожим, що з ним зробили агресори. У відповідь на їхні вигуки він кричав: "Russia is a terrorist state" (Росія – країна-терорист).

Співак закликав співвітчизників, які зараз перебувають у Німеччині, приєднатися до нього, щоб довести німцям: якщо Україна відмовиться від зброї та боротьби, то припинить своє існування, а якщо Росія – війна закінчиться.

"Українці, нація, піднімайтесь, нас тут мільйон! Кричіть їм у відповідь, малюйте плакати, шуміть! Ми не можемо допустити відповідної мовчанки! Поки я сам, поки я один показую їм своє тіло, але я вірю, що ви ввімкнетеся і вже поруч біля мене тут стоятимуть сотні! Стоятимуть тисячі українців проти цього свавілля в інших містах Німеччини! Чи ви хочете й надалі бачити пости про зруйновані міста в Україні, про загиблі родини, про покалічених людей, дітей, жінок, чоловіків, старих?! Виходьте! Не ми розпочали цю війну, але кожен має зробити все можливе, щоб вона швидше закінчилася", – звернувся артист до українських біженців у Німеччині.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...