"Орки вони і є орки": Горбунов навів незаперечний факт того, що українці та росіяни не брати

Телеведучий Юрій Горбунов жахнувся розмовами полонених окупантів з батьками. На своїй сторінці в Instagram він висловив упевненість у перемозі України над Росією, передають Патріоти України.

"Народ, ви теж звернули увагу, коли ми слухаємо розмови окупантів з їхніми батьками, на ту кількість матів, яку вони використовують?",- поцікавився телеведучий. Але більше цього Горбунова вразило те, що батьки полонених говорять також і не засуджують дітей.

"Це їх нормальні щоденні розмови! Батьки з дітьми розмовляють такою кількістю словесного проносу упереміш з матом. Ми не просто різні народу-між нами взагалі немає нічого спільного. Скажіть, як це можливо? Де ж російська література, на якій вони виховувалися? Цих орків ми зобов'язані перемогти! Це не люди, це - нелюди, в яких навіть мови своєї немає", - заявив Горбунов.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...