Оригінальне декольте підвело: Діта фон Тіз засвітила груди на світському заході (фото)

Королева бурлеску Діта фон Тіз відвідала вчора захід CineMode, яким займався дизайнер Жан-Поль Готьє, повідомляють Патріоти України.

Виставка проводилася в Парижі і була присвячена силі жінок, а представлені на ній були наряди кіногероїнь різних років. Для своєї появи артистка вибрала довгу шифонову сукню на одне плече від бренду Jean Paul Gaultier шоколадного кольору з оригінально оформленими декольте, яке складалося з широких смужок, що прикривали груди.

Але ось лише через такий крій з Дітою трапився невеликий модний конфуз — смужки сукні постійно сповзали і оголювали соски зірки. Пізніше вона просто накинула на плечі пальто, щоб більше не привертати уваги.

Проте образ королева бурлеску доповнила чорними туфлями, клатчем на ланцюжку і високими рукавичками. Волосся зірки було укладене в її улюблену зачіску в стилі ретро, а на губах була червона помада.


"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...