"Ось і зморшки вже": Пугачова показала своє обличчя без макіяжу крупним планом (фото)

Російська співачка Алла Пугачова опублікувала в Instagram нову фотографію, на якій видно тільки її обличчя крупним планом, передають Патріоти України.

Сфотографувалася 72-річна зірка без макіяжу і показала кілька зморшок під очима. "Ось і зморшки вже під очима. Чи не посміхатися зовсім? Як? Якщо радістю сповнений наш Замок. Нехай з'являються. Ніяких проблем", - підписала кадр Примадонна.

На цей знімок відреагував її чоловік Максим Галкін, залишивши в коментарях "сердечко".

"Не впізнала", "Дай Бог кожному зморшок тільки від посмішок", "Печалька", "Найголовніше душею не старіти і серцем не засмучуватися, бабусю Алло", - пишуть шанувальники під фото.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу, - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...