Осадча назвала зрадника України "найвищої якості" та розповіла, чому про війну мовчить Ані Лорак

Українська телеведуча Катерина Осадча назвала ім'я найбільшого, на її думку, зрадника України. Це пропутінська співачка Таїсія Повалій, яка виступала у Кремлі 9 травня. Також зірка припустила, що українська виконавиця Ані Лорак, яка живе у РФ, мовчить про війну в рідній країні через свого колегу Філіпа Кіркорова, передають Патріоти України.

Про це Осадча розповіла в інтерв'ю"КП в Україні". За словами ведучої, Повалій вона навіть не писала, як, наприклад, артистці з Одеси Регіні Тодоренко, яка теж не говорить про вторгнення РФ в Україну.

"Таїсія Повалій узагалі в перших рядах. Їй я не писала, тому що писати людині, яка виступає в Кремлі на 9 травня, – це взагалі безглуздо. Це вже зрада найвищої якості. Навіть уявити не можу, що в голові у людини, яка чинить так?! Це злочин проти свого народу – на рівні злочинів, які вчиняє Росія. Не підтримати свій народ, не бути разом із ним – це, власне, й означає, що ти зробив вибір і не хочеш бути громадянином своєї країни. Все. Віддавайте паспорти!" – заявила ведуча.

На рахунок мовчання Ані Лорак Осадча припустила, що не казати про війну їй порадив Кіркоров."Може, це на рівні чуток, але мовчати Ані Лорак порадив Філіп Кіркоров, мовляв, вони там зі своєю війною розберуться, а в тебе ж кар'єра! Думаю, після нашої Перемоги все стане зрозуміло", – додала ведуча.

Також Осадча розповіла про повідомлення Тодоренко. Вона так і не відповіла, чому мовчить про те, що відбувається в рідній країні.

"Я так зрозуміла, що має свої причини, чому так. Те, що вона вагітна, – досить слабкий аргумент, коли вбивають твій народ", – сказала телеведуча і додала, що відписалася від усіх. "Напевно, два місяці тому перестала їм писати. Про зрадників не варто згадувати, писати, закликати – вже все ясно", – резюмувала зірка.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....