Шансів немає? Оскароносний актор Джек Ніколсон страждає від невиліковної хвороби

Джек Ніколсон, відомий голлівудський актор і кінорежисер за плечима якого більше 50 років успішної кар'єри, страждає від деменції. В останні роки він перестав з'являтися на публіці і його стан погіршується. Про це повідомляє видання Express, передають Патріоти України.

За словами близького друга актора, зірка доживає свої останні дні в своєму особняку в Лос-Анджелесі. 84-річниць Джек Ніколсон більше не виходить з дому, і за ним зараз доглядають його син і дочка. "Фізично він в порядку,але його розум пішов. Дуже сумно бачити, що такий суперталантливий актор, як Джек, закінчує саме так", - заявив його друг.

Деменція

Деменція є захворюванням, в процесі якого порушуються когнітивні (здатність мислити) здатності хворого. Хвороба викликає поступове погіршення пам'яті, розумових здібностей, здатності орієнтуватися в часі і в просторі. Люди перестають впізнавати близьких і предмети.

Великий актор

Ніколсон вважається одним з найбільших акторів в історії кіно. Його номінували на премію "Оскар" рекордних 12 разів. При чому 3 рази він ставав лауреатом премії:

  • У 1976 році за кращу чоловічу роль у фільмі "Пролітаючи над гніздом зозулі".
  • У 1984 році за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі "Мова ніжності".
  • У 1998 році за кращу чоловічу роль у фільмі "Краще не буває".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...