"Особливо суспільство "душить" у цей день жінок": Соломія Вітвіцька розповіла, як ставиться до свята усіх закоханих (фото)

Соломія Вітвіцька відзначає другий День закоханих після розлучення з чоловіком. За півтора року після розлучення з Владом Кочетковим зірці ТСН так і не вдалося знайти другу половинку. Телеведуча насолоджувалася самотністю, подорожувала з подругами, займалася спортом і ні в чому собі не відмовляла, повідомляють Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм 14 лютого, у День святого Валентина, успішна українська ведуча поділилася з шанувальниками своєю новою фотографією та заговорила про те, як це бути самотньою.

"Одиночка" – це діагноз, привід співчувати або нормальність? – запитала Соломія Вітвіцька. – "Не забудьте привітати свою другу половинку", "Чекаємо на вас із коханими", "Обирайте подарунок на 14 лютого". Напередодні Дня Валентина моя стрічка у соцмережах рясніє рекламою та закликами кохатися. Але що робити, якщо мій статус "одиначка"? Насолоджуватися кожним днем, "лупати сю скалу" і дихати вільно".

Соломія Вітвіцька поскаржилася на те, що не всі в її статусі, поділяють її переконання в тому, щоб насолоджуватися кожним днем, при цьому не маючи відносин.

"І це через те, що суспільство все ще продовжує тиснути на нас із тим "кожній тварі — по парі", - зазначила телеведуча. - З особливим запалом цим здушують жінок. Без стосунків? Ого, а скільки-скільки тобі років? А часікі тікають. Розлучена? Все ще незаміжня? А як же ж так? А ось так".

Соломія Вітвіцька звернулася до шанувальників, які так само не перебувають у стосунках, як і вона, закликаючи любити себе як особистість та не зважати на стереотипи. "Велике кохання починається з любові до себе", - підсумувала телезірка.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...